This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+387 (0)52 346 300

+387 (0)52 346 301

 


 

Plaspack Netze GMBH važi za jednog od vecih proizvođača i distributera mreža, folija, reklamnih transparenata  na vecem prostoru EU ,te nas kao kćerku firme Plaspack od samog početka proizvodnje prati  jedna uzlazna linija kako u proizvodnom dijelu tako i u osvajanju novih kupaca širom Europe pa i dalje.

 

U našim pogonima izrađujemo zaštitna jedra za sunce " Soliday",te zaštitne mreže u građevinarstvu,poljoprivredi i druge proizvode iz naše lepeze,koja je prilično velika,a koju izrađujemo u Kozarcu.

 

 

 

Bavimo se proizvodnjom i preradom mreža od polietilinskih tekstilnih platana u svrhu zaštite u građevinarstvu,poljoprivredi,te izradi i konfekciji reklamnih banera za sportske terene,

tennisblende,suncobrane itd.

 

Sirovinu nabavljamoisključivo sa Eu tržišta,tj. Austrije i Njemačke.

Naša proizvodnja je isključivo bazirana na izvozu.

Na domaćem tržištu najviše plasiramo zaštitne mreže za skele na građevinama,zaštitne ograde za individualnu upotrebu,te zaštitne mreže protiv grada i drugih vremenskih nepogoda.

 

 

Možemo se pohvaliti da smo sa svojim reklamnim proizvodima bili prosutni na Evropskom prvenstvu u fudbalu 2009.godine u Austriji i Švajcarskoj kao i otvaranju Olimpijade u Pekingu 2008.godine te jednim dijelom na svijetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici 2010.godine i Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini 2012.godine.

 

Proizvodimo i izrađujemo tenisblende za sve poznate brendove teniske opreme u svijetu kao što su Head,Wilson,Adidas,babolat,Dunlop itd.

 

U građevinarstvu smo prisutni sa mrežama za građevinske objekte i tu radimo za poznate kupce kao što su:Baumit,STO,Strabag,Porr,Alpina,Lederer itd.

 

U poljoprivrednom segmentu izrađujemo mreže koje su višenamjenske,a uglavnom se koriste kao zaštita od grada,leda,ptica,sjenila za plastenike i sjenike,mreže za sakupljanje voća,provjetravanje štala,zaštita od lista kod uzgoja riba,ribnjaci itd.

 

Austronet je svoju proizvodnju bazirao na izvozu pa se od osnivanja firme do danas odnos domaće i inostarne prodaje kreće u rasponu od 5% domaće tržište i 95% strano tržište(uglavnomEU).

 

Kvalitet naših proizvoda koji izlaze iz naših proizvodnih pogona mogu se mjeriti po imenima naših kupaca koji su zasigurno poznati u granama svoje proizvodnje i usluga kako na Evropskom tako i na Svijetskom tržištu. 

 

Legetøj og BørnetøjTurtle