RELOAD – S

VANJSKI SALONSKI SET

Otporna na vremenske prilike tokom cijele godine

Sanjate o vanjskom namještaju koji je otporan na sve vremenske prilike? I da ne morate da odlučujete šta ćete prvo osušiti sledeći put kada padne kiša: jastuke za sjedišta ili podmetače za sjedenje?

Uz RELOAD-S kreiran je vanjski namještaj koji jednostavno ostaje vani, bez obzira na vjetar i vremenske prilike. Ovi elegantni saputnici za sjedenje u obliku klupe i ležaljki u dvije širine prilično su čvrsti izvana i mekani iznutra: dok su presvlake za sjedišta izrađene od izuzetno vodootporne i robusne akrilne tkanine, udobnost sjedenja za vrtni namještaj teško da bi mogao biti lakši i “pahuljastiji”.

NAPOLJU MOKRO – UNUTRA SUHO!

Ispuna od silikonske vune ne samo da osigurava kvalitet sedišta mekanog kao pero, već – kao i presvlaka – ne upija vodu. Unutrašnja vreća od Austronet mrežaste tkanine je neuništiva jer ne truli i otporna je na vlagu. Unutrašnji materijal može odlično disati kroz mrežicu i voda se može lako ocijediti ako je potrebno. Zahvaljujući “rešenju vreća u vreći”, poklopac se može brzo i jednostavno promijeniti ili zamijeniti, dok unutrašnja podloga ostaje netaknuta.

 

OSTAVITE IH NA KIŠI!

Sve RELOAD-S presvlake za sjedišta izrađene su od visokokvalitetnog akrilnog materijala udobnog, odličnog tekstilnog karaktera. Zahvaljujući plastičnom premazu sa unutrašnje strane materijala, površina presvlake sjedala ostaje ugodno suha, jer voda ne može prodrijeti kroz tekstil. Čvrsto kućište napravljeno od praškasto premazanog i pocinčanog čvrstog čelika čini stabilnu osnovu za ovaj moderni dnevni boravak na otvorenom, koji možete ostaviti vani tokom cijele godine.

KOJE BOJE MOŽE BITI?

RELOAD-S jastuci i presvlake za stolice dostupni su u posebno elegantnim bojama. Odaberite presvlake za svoju novu ložu za sjedenje na otvorenom u 5 harmoničnih boja. Naša RELOAD-S outdoor lounge grupa neizbježno širi “dobre vibracije” – i vizuelno i funkcionalno. I to tokom cijele godine.

 

Kontaktirajte nas

Email

info@austronet.ba

Telefon

052/346-300

Adresa

Kozaruša 2, Kozaruša 79202

  KORAK ISPRED OSTALIH

  Radno vrijeme:

  Pon – Čet: 08h – 16:30h

  Petak: 08h-14h

  Kontaktirajte nas

  Email: info@austronet.ba

  Telefon:  052/346-300

  Posjetite nas

  Copyright © 2022. Created by lunamedia