RELOAD

MODULARNI NAMJEŠTAJ

 

Restartuj se!

Sa RELOAD-om smo kreirali vašu ličnu “stanicu za punjenje”. Vaše novo omiljeno mjesto gde možete u potpunosti da napunite baterije! Tokom cijele godine. Pronađite oazu mira na svojoj terasi ili u svojoj bašti koja je prilagođena vama i vašim potrebama uz naš modularni „Sistem vanjskog nameštaja za sve sezone“.

RELOAD je multifunkcionalno rješenje za vašu dnevnu sobu na otvorenom: udobnost po mjeri usred vaše zelene oaze uz prednost ostavljanja presvlake napolju tokom cijele godine!

Outdoor sofe za opuštanje

Možete da konfigurišete ovaj set za baštenski salon koji se može fleksibilno kombinovati u bezbroj mogućih kombinacija. I sve po vašem ukusu. Vi odlučujete koliko modula sjedišta želite i birate između dve širine. Sa ugaonim modulom za prostor za sjedenje, u obliku slova U ili, radi uštede prostora, u obliku slova L. Sve ovo je moguće i mnogo više! Visokokvalitetne, čvrste praškasto obložene i pocinkovane čelične šipke (napravljene od čvrstog okruglog čelika) se jednostavno spajaju u samo nekoliko jednostavnih koraka. Stabilna i istovremeno pojedinačno kombinovana čelična konstrukcija čini osnovu za ovaj moderan, modularni dnevni boravak na otvorenom.

Kvalitetno napravljeno za vanjsku upotrebu

Sve RELOAD presvlake za sjedišta izrađene su od visokokvalitetnog nano materijala udobnog, tekstilnog karaktera. Na kraju, ali ne i najmanje važno, zbog vrlo visoke vodootpornosti ovog  materijala, kao i zbog njegove površinske obrade, kišnica se jednostavno otkotrlja s obložene tkanine. Takođe zbog okruglog oblika jastuka, na sjedalu se ne može nakupljati voda. Nano presvlake za sjedišta ostaju uglavnom suhe i mogu se jednostavno ostaviti vani – tokom cijele godine!

Prilično pametno

Presvlaka stolice od mrežastog materijala sa velikim porama (mreža) je takođe dizajnirana tako da voda može lako da otiče i da se ne stvaraju „vreće za vodu“. Možete birati između tri harmonične boje (tamno siva, svjetlo siva i bež) koje odgovaraju tapacirungu.

RELOAD je dizajniran tako da možete lako ostaviti svoj nameštaj napolju tokom cijele godine. Nema zimskog skladištenja, nema dodatnog nošenja presvlake napred-nazad.

RELOAD je jednostavan i nekompliciran od planiranja do rukovanja. Utoliko je važnije da materijali prkose vjetru i vremenskim prilikama. I oni to rade.

Okreni, prevrni!

Jastuci sjedišta namjerno nemaju gornji ili donji dio. Ovo olakšava okretanje suve strane jastuka nagore. Unutrašnja obloga od silikonske vune obezbjeđuje udobno sjedenje kao na sofi i, kao i presvlaka, ne upija vodu (nema sunđerastog efekta). Unutrašnja torba od Austronet mrežaste tkanine je neuništiva, ne truli i jednako je otporna na vlagu. Unutrašnji materijal može dobro da diše kroz mrežu i voda može lako da se ocedi ako je potrebno.

 

PREDNOSTI MODULARNOG NAMJEŠTAJA

ZA SVE VREMENSKE USLOVE

SJEDENJE NA OBLACIMA

VISOK KVALITET

MODULARNI SISTEMI

Dostupna paleta boja

Izaberite presvlake za sjedišta iz palete od preko deset sjajnih boja – od rezervisano prirodnih do atmosferski svjetlih. Naš UNPLUGGED nameštaj za sjedenje na otvorenom neizbježno širi „dobre vibracije“ – i vizuelno i funkcionalno. I to 365 dana, ili 52 nedelje ili – 12 meseci u godini.

Naši proizvodi

Reload jednosjed

Lijevi jednosjed

Desni jednosjed

Jednosjed sredina

Reload dvosjed

Lijevi dvosjed

Desni dvosjed

Dvosjed sredina

Ugao sjedište

Reload S Lounge

Naša galerija

Kontaktirajte nas

Email

info@austronet.ba

Telefon

052/346-300

Adresa

Kozaruša 2, Kozaruša 79202

  KORAK ISPRED OSTALIH

  Radno vrijeme:

  Pon – Čet: 08h – 16:30h

  Petak: 08h-14h

  Kontaktirajte nas

  Email: info@austronet.ba

  Telefon:  052/346-300

  Posjetite nas

  Copyright © 2022. Created by lunamedia