SOLIDAY-M

Ručno namotavanje

Soliday – M

INDIVIDUALNO PODEŠAVANJE VISINE

Pomoću naše posebne osovine SOLIDAY, sunčano jedro se može izvući i uvući ručno. Ovo omogućava kontinuirano podešavanje sjenila u rasponu od 0 – 65 m². Sistem za podešavanje visine je montiran na kliznu šinu od aluminijuma, omogućavajući kontinuirano podešavanje u rasponu od 1,5 m. Ovo je posebno važno jer se sunce spušta niže na nebu tokom kasnog popodneva. Pametni detalji čine svu razliku. Sa patentiranom SOLIDAY funkcijom podešavanja visine, ugao sunčano jedro može se individualno prilagoditi visini sunca, čime se određuje položaj sjenila. Posebno je važno u kasnim popodnevnim satima kada je sunce niže na horizontu. Da biste vidjeli prednosti SOLIDAY podešavanja visine, jednostavno pogledajte naš video.

Poređenje između sistema SA i BEZ podešavanja visine.
Kao što možete jasno vidjeti na animaciji, sa SOLIDAY podešavanjem visine možete uživati ​​u hladu znatno duže nego sa rješenjima od drugih proizvođača.

csm_verspannungsset_a9c3ab61f1

PATENTIRANI TENZION SET

Set za zatezanje nam omogućava izradu svih oblika sunčanog jedra, te omogućava namotavanje jedra bez gužvanja. Što zauzvrat znači da svako sunčano jedro može biti prilagođeno arhitekturi vaše zgrade.

VISOKOKVALITETNE TKANINE ZA VANJSKI OBJEKAT

SOLIDAY nudi savršenu tkaninu za sunčano jedro za svaku namjenu i sve zahtjeve, uključujući AUSTRONET, AUSTROSAIL i AUSTROSAIL NANO – u velikom izboru boja i za šta god da vjetar ili vrijeme donesu. Kvalitet tkanine je dugotrajan i lak za održavanje, ne samo da pruža savršenu zaštitu od štetnog UV zračenja, već i spriječava odsjaj i pruža privatnost.

stoffe_sonnensegel_soliday_m

SAVRŠENO JEDRO ZA SVAKOGA

Svako SOLIDAY sunčano jedro je individualno dizajnirano za vas od strane naših stručnjaka za planiranje. Uz pomoć posebno razvijenog softvera, u mogućnosti smo da vam pomognemo da vizualizirate svoje snove o sunčanom jedru.

 
section6

Sunsail Dizajn: LINEARNA FORMA

Za linearna jedra za sunčanje, širine tkanine se šivaju zajedno pomoću oborenih šavova kako bi se stvorile potrebne dimenzije jedra. Bočne ivice su ojačane trakom od trake i konkavno izrezane u skladu sa dužinama stranica, čime se proizvodi jedro sa
optimalne karakteristike zatezanja.

Kontaktirajte nas

Email

info@austronet.ba

Telefon

052/346-300

Adresa

Kozaruša 2, Kozaruša 79202

  KORAK ISPRED OSTALIH

  Radno vrijeme:

  Pon – Čet: 08h – 16:30h

  Petak: 08h-14h

  Kontaktirajte nas

  Email: info@austronet.ba

  Telefon:  052/346-300

  Posjetite nas

  Copyright © 2022. Created by lunamedia