SOLIDAY-XS

POLUAUTOMATSKO SUNČEVO JEDO NA UVLAČENJE

Soliday – XS

SOLIDAYY-XS na jednostavan način kombinuje dvije prednosti: s jedne strane fleksibilnost sunčanog jedra i s druge strane praktičan raspored pogonskog vratila uz zid. Soliday-XS uspostavlja potpuno nove svjetove i područja primjene s dva nova patenta. Opremljen novim upravljanjem u 1 točki serije X, pogonskom osovinom sa samonavijanjem, jedro za sunce se može ručno odmaknuti od zida na udaljenosti od 6 m i na površini do 36 m2. Sa 2. patentom – novom tehnikom učvršćivanja – jarboli koji stoje ispred jedra ili tačke pričvršćivanja mogu se postaviti izvan ugla jedra, čime se osigurava jasan, nesmetan pogled na prednju stranu.

INDIVIDUALNO PODEŠAVANJE VISINE

Podešavanje visine je postavljeno na kliznu šinu od aluminijuma i može se individualno podesiti u rasponu od 1,5 m. Posebno je važno kada je sunce nisko u kasnim popodnevnim satima.

sonnensegel_wasserdicht_soliday_xs_1

ZAŠTITA OD SUNCA I KIŠE U JEDNOM

Kombinacijom vodootporne SOLIDAY tkanine za sunčano jedro i ugla jedra od najmanje 15°, SOLIDAY-XS sistemi su idealni i kao pokrivači za kišu! Loše vrijeme stoga nije problem za jedriličare!

 

VISOKO KVALITETNE TKANINE ZA VANJSKU UPOTREBU

Uz tkanine AUSTRONET 950, AUSTROSAIL PES, AUSTROSAIL NANO, AUSTROSAIL NANO-STYLE i AUSTROSAIL CONCEPT, SOLIDAY nudi pravu tkaninu za sunčana jedra za svaku namjenu i svaki zahtjev – u velikom izboru boja, napravljenu za vjetar i vremenske prilike. Tkanine su izrađene od lakog za održavanje i izdržljivog kvaliteta, koje ne samo da savršeno štite od štetnih UV zraka, već su i zaštita od odsjaja i privatnosti.

stoffe_sonnensegel_soliday_xs_3

Kontaktirajte nas

Email

info@austronet.ba

Telefon

052/346-300

Adresa

Kozaruša 2, Kozaruša 79202

  KORAK ISPRED OSTALIH

  Radno vrijeme:

  Pon – Čet: 08h – 16:30h

  Petak: 08h-14h

  Kontaktirajte nas

  Email: info@austronet.ba

  Telefon:  052/346-300

  Posjetite nas

  Copyright © 2022. Created by lunamedia