SOLIDAY-X

NOVA GENERACIJA POLUAUTOMATSKIH SUNČEVIH JEDARA

 

Soliday – X

Soliday-X je nova generacija poluautomatskog sunčanog jedra! Šta vas čeka ovdje? Puristički oblik, inovacija u tehnologiji i dizajnu kao i jednostavnost korištenja. Naš moto: “Smanjite na maksimum” – postižemo maksimalnu funkcionalnost uz minimum truda! Kako to radi? Zahvaljujući našoj patentiranoj pogonskoj osovini SOLIDAY, sunčano jedro se može ručno zategnuti samo jednim užetom i automatski uvući otpuštanjem užeta. To omogućava kontinuirano podešavanje hladovine od 0 – 45 m2 uz približno konstantan napor.

Play Video

SOLIDAY SNAP-SYSTEM

SOLIDAY nudi jednostavan koncept za zatezanje i brzu demontažu sunčanih jedara s dobro osmišljenim sustavom za kopčanje i osigurava lako i udobno rukovanje SOLIDAY-X poluautomatskim sustavom jedra na uvlačenje. Snap-sistem, uklj. stezaljka za zaustavljanje pada, snap-win BASIC, 20 cm radilica i adapterska ploča, već je uključeno u osnovnu opremu

PATENTIRANI TENZION SET

Set za zatezanje osigurava da su svi oblici sunčanih jedara izvodljivi, a mogu se i namotati bez gužvanja. Tako se svako sunčano jedro može individualno prilagoditi arhitekturi Vaše zgrade.

 
sonnensegel_aufrollbar_soliday_x_animation
sonnensegel_hoehenverstellung_soliday_x

INDIVIDUALNO PODEŠAVANJE VISINE

Podešavanje visine je postavljeno na kliznu šinu od aluminijuma i može se individualno podesiti u rasponu od 1,5 m. Posebno je važno kada je sunce nisko u kasnim popodnevnim satima.

VISOKO KVALITETNE TKANINE ZA VANJSKU UPOTREBU

Uz tkanine AUSTRONET 950, AUSTROSAIL PES, AUSTROSAIL NANO, AUSTROSAIL NANO-STYLE i AUSTROSAIL CONCEPT, SOLIDAY nudi pravu tkaninu za sunčana jedra za svaku namjenu i svaki zahtjev – u velikom izboru boja, napravljenu za vjetar i vremenske prilike. Tkanine su izrađene od lakog za održavanje i izdržljivog kvaliteta, koje ne samo da savršeno štite od štetnih UV zraka, već su i zaštita od odsjaja i privatnosti.

stoffe_sonnensegel_soliday_x_2

Kontaktirajte nas

Email

info@austronet.ba

Telefon

052/346-300

Adresa

Kozaruša 2, Kozaruša 79202

  KORAK ISPRED OSTALIH

  Radno vrijeme:

  Pon – Čet: 08h – 16:30h

  Petak: 08h-14h

  Kontaktirajte nas

  Email: info@austronet.ba

  Telefon:  052/346-300

  Posjetite nas

  Copyright © 2022. Created by lunamedia